Actie ! !

Voedselbank in actie! En uw steun is hard nodig!

Wist u dat één op de twaalf kinderen met honger naar school gaat?

De Voedselbank Uithoorn – De Kwakel helpt ouders en hun kinderen die tijdelijk niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien, waardoor de dagelijkse maaltijden niet meer vanzelfsprekend zijn. Vaak zijn ze door ziekte, ontslag of echtscheiding in de financiële problemen gekomen.

Vanuit heel Uithoorn en De Kwakel werken vrijwilligers met passie voor de Voedselbank. We zijn blij dat er daarnaast veel sponsoren ons ondersteunen. Ondanks dat kunnen we uw hulp goed gebruiken, want mensen helpen kost veel geld. Dat besteden we o.a. aan de kosten voor een bestelbusje om eten in te vervoeren en huur voor gebouwen waarin we het voedsel opslaan en uitdelen.

Voor € 5 geeft u een voedselpakket waarvan een gezin een week kan eten.

Via dit formulier kunt u eenvoudig een donatie doen.

Download dit formulier svp, print het uit, vul het in, scan het even en stuur het tenslotte terug naar: donatie@voedselbankuithoorn.nl  Ook kunt u een foto maken van het ingevulde formulier en de foto sturen naar 06-29139584.

Heel, heel hartelijk dank voor de moeite en uw steun!

Uw donatie komt terecht bij mensen die dat hard nodig hebben. Niemand bij de Voedselbank wordt betaald. We werken uitsluitend met vrijwilligers. Steun de Voedselbank van en voor Uithoorn en De Kwakel met een donatie.

Wilt u eerst meer informatie met betrekking tot een financiële steun, neem dan, via bovenstaand mailadres of telefoonnummer contact op met ons bestuur.

Stichting Voedselbank Uithoorn - De Kwakel is ook een ANBI-instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor zijn financiële giften aftrekbaar voor de belasting!

 

Vanwege  corona voorlopig geen nieuwe supermarktacties, maar in bijna alle supermarkten in Uithoorn staan kratten te wachten op uw donaties!!

 

Supermarktactie bij A-H Zijdelwaard was een groot succes!

De eerste SMA van 2020 is weer achter de rug. Het was een leuke dag met 3 studenten vrijwilligers i.p.v. 4 van het Alkwin College.
Er is weer hard gewerkt door iedereen, wat resulteerde in een opbrengst van 75 kratten, afgeleverd in Hoofddorp en 3 kratten met luiers voor onze eigen VBU.
In de collectebus is €137.65 gedoneerd.
Het is weer een prachtige opbrengst die alleen mogelijk was met de geweldige inzet van de vele vrijwilligers.
Iedereen weer ontzettend bedankt voor jullie bijdrage voor dit prachtig resultaat.

Een fijn weekend en hopelijk tot de volgende SMA.

Vriendelijke groet van Ruud van der Peet.

 

Geweldige supermarkt-actie bij AH – Jos van de Berg.

Zaterdag 14 december019: de hoogste opbrengst van een SMA in de regio en misschien ook wel in Noord Holland!

Iedereen, maar dan ook iedereen, heeft er zijn of haar uiterste best voor gedaan om dit resultaat te bereiken.

Namelijk: 138 kratten + 3 kratten pampers voor VBU totaal 141 kratten. Ook in de collectebus zat een bedrag van €197,35.

Toen we ’s morgens bij AH – Jos van den Berg kwamen stond er, verzorgd door Gert-Jan, een groots opgesteld eiland met goede producten die de VBU kan gebruiken.

De klanten stroomden binnen en werden opgevangen door een enthousiast duo zowel bij de ingang, als bij het eiland en de kraam.

Fantastische vrijwilligers die ondanks de drukke december maand toch nog tijd konden vrijmaken om dit resultaat te realiseren. Heel erg bedankt allemaal!

Tevens wens ik iedereen hele gezellige en fijne feestdagen.

Hartelijke groet van Ruud van der Peet.

 

Supermarkt-actie bij JUMBO – Peter de Jong.

Het was afgelopen zaterdag 2 november 2019 weer een zeer geslaagde SMA bij JUMBO in Zijdelwaard. Ondanks dat de gewaardeerde bedrijfsleider Martijn niet aanwezig was hebben zijn vervangers een mooie stand gebouwd met de voor de VBU zo belangrijke producten. Het liep de hele dag lekker door met wel een heel geweldige donateur, die eerst voor €95 euro uitgaf in de super en in de middag terug kwam en bij de groenteman 2 kisten mandarijnen, 1 kist appels,  1 kist peren en een doos bananen doneerde. De opbrengst van de SMA bij JUMBO is tussen de 70-75 kratten, ik hoor het juiste aantal een dezer dagen, in de collectebus zat een bedrag van € 179.95.
Weer een fantastisch resultaat, wat alleen maar bereikt kan worden door een vriendelijk, hard werkend team dat ervoor gaat.

Allemaal een fijn weekend en heel erg bedankt voor jullie inzet.

Een hartelijke groet van Ruud van der Peet.